برگزاری دوره آموزشی دو روزه آشنایی با افزودنی های غذایی توسط معاونت غذا و دارو برای کارشناسان کنترل مواد غذایی و مسئولین فنی کارخانجات تولید مواد غذایی و آشامیدنی استان

۰۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۱ کد : ۹۴۱۵ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۸۶۹
برگزاری دوره آموزشی دو روزه آشنایی با افزودنی های غذایی توسط معاونت غذا و دارو برای کارشناسان کنترل مواد غذایی و مسئولین فنی کارخانجات تولید مواد غذایی و آشامیدنی استان

در این دوره آموزشی که با تدریس آقای دکتر آزادمرد استاد دانشگاه تبریز و با حضور کارشناسان معاونت غذا ودارو و کارشناسان کنترل مواد غذایی شبکه های بهداشت و درمان مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی استان برگزار  می شود، انواع مواد افزودنی مورد استفاده در صنایع غذایی به تفصیل مورد بحث قرار میگیرد. دوره آموزشی مذکور با همکاری معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و انجمن صنفی مسئولین فنی صنایع غذایی استان در سالن ولایت ستاد مرکزی دانشگاه در تاریخ های سوم و چهارم دی ماه در حال برگزاری است.

دکتر محسن ارزنلو معاون غذا و داروی دانشگاه در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی ضمن خیر مقدم گویی به مهمانان شرکت کننده، با تاکید بر اهمیت ارتقای دانش مسئولین فنی کارخانجات تولیدصنایع غذایی استان، لزوم رعایت حد مجاز افزودنی های غذایی در تولید محصولات غذایی مطابق با ضوابط و استانداردهای مربوطه را برای حفظ سلامتی مصرف کنندگان ضروری دانسته و نظارت دقیق بر کیفیت و سلامت محصولات تولیدی استان را سیاست اصلی معاونت غذا و دارو عنوان نمودند.

آخرین ویرایش۰۴ دی ۱۳۹۸