اولین نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی با حضور سرپرست جدید دانشگاه برگزار شد

۱۴ دی ۱۳۹۵ | ۱۲:۴۷ کد : ۹۴۷ اخبار اصلی اخبار
اولین نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی با حضور سرپرست جدید دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

اولین نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل امروز با حضور سرپرست و معاونین دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر اخوان اکبری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به اقدامات ارزشمند صورت گرفته در گذشته گفت: اقدامات ارزشمندی در حوزه سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی اردبیل انجام گرفته است که مرهون زحمات شبانه روزی عوامل و دست اندرکاران دانشگاه است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ضمن ارائه گزارشی از اجلاس روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور در وزارت به روند تامین مالی اجرای طرح تحول سلامت در استان اشاره کرد.

دکتر اخوان اکبری همچنین به تقدیرنامه ارسالی دکتر سیاری معاون بهداشتی وزیر بهداشت در خصوص راه اندازی و استفاده مناسب از سامانه سیب اشاره کرد و افزود: سامانه سیب که برای ثبت گزارشات بهداشتی افراد در مراکز بهداشتی درمانی استان راه اندازی شده است به لحاظ استفاده مطلوب مورد تایید وزارت قرار گرفته است و بدین منظور از سوی معاون بهداشتی وزیر تقدیر نامه ای به دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ارسال شده است.

آخرین ویرایش۱۴ دی ۱۳۹۵