پیام تبریک دکتر رضایی بنا معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بمناسبت روز پرستار

۱۱ دی ۱۳۹۸ | ۰۷:۵۰ کد : ۹۴۷۶ اخبار دانشگاه

کار پرستاری آمیخته با صداقت پاکی و اخلاص است. پرستاری هنری است بی نظیر و تخصصی است بی همتا. پرستاری آمیختن طبابت جسم است با طبابت روح؛ روشن نگه داشتن چراغ حیات بیمار است و درخشان کردن خورشید ایمان و اعتمادش به زندگی. برای همین است که پرستاری هنر است و تخصص.

حرفه مقدس پرستاری تنها مراقبت از علایم حیاتی بیمار و یا نگاهبانی از مرز حیات بیمار نیست ، بلکه دمیدن روح زندگی است در تن رنجور بیمار، وزش نسیم محبت و جاری کردن زلال امیدواری در جسم خسته بیماراست.  پرستار حافظ جان و تقویت روح بیماراست ، التیام بخش زخم های بیمار است.

اینجانب خجسته میلاد با سعادت پرستار عاطفه ها ، زینب کبری (س) و روز پرستار را به همه پرستاران و منادیان انسانیّت و ایمان بخصوص پرستاران عزیز و زحمتکش استان تبریک و تهنیت عرض می نمایم و سلامتی ، بهروزی و توفیق روز افزون این عزیزان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

دکتر محمدرضا رضایی بنا
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل