آئین تودیع و معارفه ریاست بیمارستان فاطمی برگزار شد

۱۹ دی ۱۳۹۵ | ۱۱:۱۶ کد : ۹۵۹ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل دکتر اخوان اکبری، دکتر اصغری بعنوان رئیس بیمارستان فاطمی اردبیل منصوب شد.
آئین تودیع و معارفه ریاست بیمارستان فاطمی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

دکتر اخوان اکبری سرپرست دانشگاه که پیشتر خودشان مسئولیت ریاست بیمارستان را بعهده داشت در این مراسم با قدردانی از زحمات پرسنل و پزشکان بیمارستان گفت: بیمارستان فاطمی بعنوان سانتر و مرکز ترومای استان از اهمیت زیادی برخودار است و تنها مرکز تروماست که بعد از طرح تحول سلامت آمار قابل توجهی در ارائه خدمات بی منت به مردم شریف استان داشته است.

وی آمار مراجعات به این مرکز را آماری قابل توجه خواند و گفت: بعد از طرح تحول سلامت و افزایش بار مراجعات ماهانه انجام ۱۴۰۰ عمل جراحی، ویزیت سرپایی ۱۵۰ هزار نفر در بخش اورژانس و ویزیت ۱۶۰ هزار نفر را در درمانگاههای خود در کارنامه خود دارد و این بیانگر حجم کاری بسیار سنگین بوده و در این راستا زحمات و خدمات پرسنل خدوم و زحمتکش بسیار موثر و ارزشمند بوده است.

در پایان جلسه کارکنان، استاتید، پزشکان بیمارستان به رسم قدردانی از زحمات دکتر اخوان اکبری لوح سپاسی تقدیم کردند.

آخرین ویرایش۱۹ دی ۱۳۹۵

نظر شما :