دکتر نخستین معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:
وجود آفلاتوکسین در شیر به مقدار ناچیز طبیعی است/ آفلاتوکسین موجود در شیرهای اردبیل بیشتر از میانگین کشوری نیست
مشاهده ماده آفلاتوکسین در شیر به مقدار ناچیز امری طبیعی است و به طور متوسط در همه شیرهای پاستوریزه وجود دارد.
در هفته های گذشته طرح شائبه وجود ماده آفلاتوکسین در شیر سبب شد تا نوعی نگرانی در جامعه ایجاد شود اما به طور طبیعی وجود دز بسیار پایین از این ماده در همه شیرها به دلیل نوع ماده غذایی استفاده شده در دام نگران کننده نیست.
آفلاتوکسین در تمام محصولات غذایی وجود دارد و میزان آفلاتوکسین موجود در مواد غذایی به ویژه لبنیات در حد استاندارد اعلام شده هیچ مشکلی در روند تغذیه ایجاد نمی کند. اینکه گفته می شود آفلاتوکسین موجود در شیرهای اردبیل بیشتر از میانگین کشوری است، صحت ندارد و به مردم توصیه می کنیم طبق روال عادی لبنیات به ویژه شیر را در مصرف روزانه خود بگنجانند.