کارگروه تخصصی بهداشت و درمان استان در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد

۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۸ کد : ۹۸۵۹ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۸۹۲
در این جلسه دکتر قدرت اخوان اکبری به دستورالعمل جدید وزارت بهداشت در خصوص چهارشنبه سوری اشاره کرد و گفت :با برنامه ریزی هایی که توسط دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سال گذشته جهت جلوگیری از عواقب و حوادث چهارشنبه سوری صورت گرفت استان اردبیل از طرف وزارت بهداشت جزو استان‌های امن با عواقب پایین در بین سایر استانها شناخته شد.
کارگروه تخصصی بهداشت و درمان استان در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد

 به گزارش وب‌دای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

با حضور مدیران و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی استان و عضو کارگروه تخصصی بهداشت و درمان جلسه ای در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد.

وی با تاکید بر همکاری های مضاعف صدا و سیما، سازمان ورزش و جوانان و آموزش و پرورش در خصوص فرهنگ‌سازی برای جلوگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال افزود: امیدواریم با برنامه‌های متمرکز ادارات بتوانیم عواقب آتش بازی های چهارشنبه سوری امسال را مدیریت کنیم.

 دکتر قدرت اخوان اکبری بیان داشت : با آمادگی کافی میتوان جلوی آسیب های بیشترحوادث چهارشنبه سوری را گرفت و خوشبختانه در این راستا تفاهم نامه هایی با ارگان ها و نهادهای ذیربط منعقدشده وضمن ظرفیت سازی، نقش و وظایف اعضا در آن به خوبی نمایان شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل آموزش‌های عمومی خانواده به عنوان سفیران سلامت در کسب مهارت و اشاعه آن بین اعضای خانواده در جهت زندگی سالم و پیشگیری از حوادث را بسیار موثر دانست و گفت :دانشگاه علوم پزشکی اردبیل پیشگیری را مقدم بر درمان می داند و در این خصوص برنامه های ویژه ای جهت آموزش عمومی مد نظر دارد.

 این مسئول با اشاره به بروز ویروس کرونا در کشور چین و بعضی از کشورهای همسایه  عنوان داشت: این ویروس در واقع همان ویروس سارس است که در سال‌های گذشته  در کشورچین بروز و شیوع یافت که باعث تلفات زیادی شد اما ویروس  جدید کرونا  به مراتب کم خطرتر از آن هست ولی سرایت آن خیلی سریع اتفاق می افتد .

وی توضیح داد: این ویروس از حیوانات و آبزیان به انسان منتقل شده است و طی آن دستگاه تنفسی انسان درگیرو فرد، مبتلا به ذات الریه میشود .

دکتر اخوان اکبری ادامه داد: باید مراقب باشیم که این ویروس وارد کشور نشود اما در صورت بروز و شیوع آن، در استان اردبیل با برنامه‌های که از هم اینک توسط دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تدوین شده است آمادگی کافی و کامل داریم تا با شیوع این ویروس مقابله شود.

وی اظهار داشت: تمهیدات لازم در خصوص این بیماری اندیشیده شده است و تمامی بیمارستان‌ها و مراکز اورژانس و بخش های ایزوله بیمارستان ها همگی آماده اند تا به نحو مطلوب از مبتلایان به این ویروس مراقبت کنیم.

 دکتر قدرت اخوان کبری همچنین ادامه داد:این بیماری همانند یک سرما خوردگی هست وطی 15روز فرد مبتلا بهبود می یابد اما بیماران قلبی، عروقی و افراد سرطانی، زنان حامله باید مراقب باشند به این ویروس مبتلا نشوند.

وی ادامه داد: در مرزهای استان اردبیل دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با استقرار کارشناسان بهداشتی و پایگاه توسط تب سنج های لیزری مسافرین را تحت کنترل خود قرار دارند .

دکتر مجید محمد غریبانی سرپرست اورژانس ۱۱۵ پیش بیمارستانی استان نیز ضمن تقدیر از فعالیت اعضا در همکاری شایسته در مواقع بحرانی گفت: عوامل و امکانات اورژانس پیش بیمارستانی آمادگی کافی و وافی را جهت درمان مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال را دارند اما ضروری است که فرهنگ سازی مناسبی از سوی ادارات برای جلوگیری از بروز حوادث ناگوار پیش بیاید و در این راستا دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با همکاری چند دستگاه اجرایی به ویژه آموزش و پرورش با عقد پیمان نامه با اولیای دانش آموزان اقدام نموده است.

در این جلسه، قرارداد همکاری بین بخشی دانشگاه علوم پزشکی با بیمارستان‌های ایثار، قائم، تامین اجتماعی و سازمان ورزش و جوانان اردبیل به مدت ۱۰ سال جهت استفاده از مجتمع جهان پهلوان رضازاده در مواقع اضطرار، اورژانسی و حوادث غیر مترقبه به امضای طرفین رسید.

 

آخرین ویرایش۲۰ بهمن ۱۳۹۸