برگزاری جلسه اضطراری پیشگیری از شیوع اومیکرون در بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل

۲۴ دی ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۳ کد : ۱۸۳۶۷ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، صبح امروز جمعه ۲۴ دی ماه ۱۴۰۰ جلسه اضطراری پیشگیری از شیوع اومیکرون به ریاست دکتر علی محمدیان سرپرست دانشگاه و با حضور معاونین درمان و امور بهداشتی، مدیران ستادی دانشگاه، رئیس و مسئولین بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل در اتاق جلسه ریاست بیمارستان برگزار شد.

در این جلسه در خصوص ایجاد تمهیدات و آمادگی های بهداشتی و درمانی، اطلاع رسانی و آموزش همگانی، پیش بینی شرایط اورژانسی و مقابله با شیوع اومیکرون، آمادگی بیمارستانها بخصوص در موارد مربوط به تجهیزات پزشکی و داروهای مورد نیاز بحث و تبادل نظر شد.

همچنین دستورالعملهای وزارت بهداشت مبنی بر نحوه مقابله با پیک ششم احتمالی و روند شناسایی، رهگیری، قرنطینه، کنترل و پیشگیری از شیوع اومیکرون مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

آخرین ویرایش۲۵ دی ۱۴۰۰