برگزاری کارگاه آموزشی استانی بیماریهای بازپدید و نوپدید (آنفلوانزا، کوروناویروس و ...)

۰۱ آبان ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۷ کد : ۲۱۵۶ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
کارگاه آموزشی استانی بیماریهای بازپدید و نوپدید (آنفلوانزا، کوروناویروس و ...) با حضور مسئولین بیماریها، کارشناسان آنفلوانزا و IHR و کارشناسان پایگاههای مراقبت مرزی شهرستانهای تابعه در سالن جلسه معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و خبرنگار وبدا:
مهندس امدادی مدیر بیماریها گفت: هدف از برگزاری کارگاه، تقویت و تشدید برنامه های اجرایی و آمادگی سیستم شبکه جهت مراقبت و کنترل بیماری در استان بوده است.
مدیر بیماریها افزود: با توجه به فصل شیوع بیماریهای تنفسی بویژه انفلوانزا و ضرورت کنترل بیماری از طریق اقدامات کنترلی جهت جلوگیری از گسترش بیماری، تقویت همکاریهای درون بخشی و برون بخشی و اتخاذ راهکار های مناسب در این خصوص تاکید گردید.
مهندس امدادی اضافه کرد: از مهمترین اقدامات صورت گرفته جهت کنترل بیماری، واکسیناسیون گروههای هدف، تهیه نمونه از موارد علامتدار بستری در بیمارستانها و درمان آنها، آموزش و اطلاع رسانی در زمینه علائم، راههای انتقال و راههای پیشگیری بیماری است