هشدار جدی معاون امور بهداشتی دانشگاه در خصوص کاهش جوانی جمعیت

۱۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۴ کد : ۲۴۱۱۳ اخبار کوتاه تصویری
معاون امور بهداشتی دانشگاه نسبت به کاهش جوانی جمعیت هشدار داد.
هشدار جدی معاون امور بهداشتی دانشگاه در خصوص کاهش جوانی جمعیت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

دکتر محمد جعفرزاده، معاون امور بهداشتی دانشگاه با اشاره به شعار هفته جوان گفت: از ۷ الی ۱۳ اسفندماه سال ۱۴۰۱ بنام هفته جوان نامگذاری شده و شعار امسال تحت عنوان «ازدواج بهنگام، آسان، موفق و پایدار» می باشد.

وی افزود: جمعیت جوان، مولفه ای مهم در جوامع بشری است، اما چند سال است این امر مهم در کشور بطور جدی در معرض آسیب قرار گرفته‌است.

دکتر جعفرزاده بیان داشت: سلامت، تعالی و بالندگی قشر جوان با ازدواج تجلی می یابد و فرزند آوری جهت ادامه نسل، نشاط، شادابی و افزایش نیروهای جوان و فعال از ارکان مهم یک جامعه است و این امر می تواند بر آینده کشور تاثیر گذارد.

وی ضمن هشدار جدی در خصوص کاهش جمعیت در کشور گفت: کاهش جمعیت جوان و نیروی فعال و به تدریج پیری جمعیت مساله مهمی است که در زمانی نزدیک با آن دست و پنجه نرم خواهیم کرد. از این رو بهترین سرمایه گذاری در هر جامعه، سرمایه گذاری بر نیروی انسانی به ویژه نیروی انسانی جوان است.