اطلاعیه دوره آموزش توجیهی بدو خدمت

۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۷ کد : ۲۵۶۰۳ اخبار کوتاه تصویری
اطلاعیه دوره آموزش توجیهی بدو خدمت

به اطلاع می رساند کارکنانی که در دوره آموزش توجیهی بدو خدمت پیش ثبت شده اند (کارکنان رسمی، پیمانی، پزشک خانواده، قرارداد کارمعین بدو خدمت فاقد دوره توجیهی) و در آزمونهای قبلی فصل هفتم بسته آموزش توجیهی بدو خدمت (اختصاصی ویژه دانشگاه) شرکت ننموده و یا مردود شده اند جهت شرکت در این آزمون از تاریخ دهم الی پانزدهم خرداد ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۸ صبح الی ۱۰ شب به  سایت دانشگاه / میزخدمت الکترونیک معاونت توسعه مدیریت ومنابع / سامانه آموزش ضمن خدمت کارکنان / به پورتال آموزشی مراجعه و ثبت نام نمایند.

تاریخ برگزاری این آزمون از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۰ شب مورخ ۱۶ و ۱۷ خردادماه خواهد بود.

لازم به ذکر است این آزمون فاقد امتیاز آموزشی بوده ولی کارکنانی که در این آزمون موفق به کسب نمره قبولی نشوند امکان شرکت در آزمون جامع توجیهی بدو خدمت را نخواهند داشت و مسئولیت عدم ثبت نام در آزمون و محرومیت از آزمون جامع برعهده خود کارمند می باشد.

فایل آموزشی در پورتال سامانه آموزش و توانمندسازی وزارتی رشد (فصل هفت بسته توجیهی) بارگذاری شده است.