برگزاری دوره آموزشی دو روزه ارزیابی مخاطرات و کنترل نقاط بحرانی در کارخانه های تولید مواد خوراکی و آشامیدنی بر اساس HAccp برای کارشناسان غذا، آزمایشگاه و شبکه های بهداشت استان در معاونت غذاودارو دانشگاه

۲۰ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۷ کد : ۲۹۸۶۷ اخبار کوتاه تصویری
تعداد بازدید:۷۷
برگزاری دوره آموزشی دو روزه ارزیابی مخاطرات و کنترل نقاط بحرانی در کارخانه های تولید مواد خوراکی و آشامیدنی بر اساس HAccp برای کارشناسان غذا، آزمایشگاه و شبکه های  بهداشت استان در معاونت غذاودارو دانشگاه
آخرین ویرایش۲۰ دی ۱۴۰۲