روز جهانی ایمنی مواد غذایی با شعار "برای حوادث ناشی از مواد غذایی ناسالم آماده شوید"
حوادث ایمنی مواد غذایی شرایطی هستند که در آن خطر سلامتی بالقوه یا تایید شده مرتبط با مصرف غذا وجود دارد.
هر ساله، از هر ده نفر در جهان یک نفر به دلیل مواد غذایی آلوده بیمار می شوند.
بیش از ۲۰۰ بیماری، در اثر خوردن غذای آلوده ایجاد می شوند.
کودکان زیر ۵ سال، بیش از ۴۰ درصد بار بیماری های ناشی از غذای آلوده را حمل می کنند.
حوادث ایمنی مواد غذایی شرایطی هستند که در آن خطر سلامتی بالقوه یا تایید شده مرتبط با مصرف غذا وجود دارد. به عنوان مثال، یک حادثه غذایی ممکن است به دلایل تصادفی، کنترل ناکافی، تقلب در مواد غذایی یا رویدادهای طبیعی رخ دهد. در حالی که آمادگی برای مدیریت حوادث ایمنی مواد غذایی مستلزم تلاش های اختصاصی از سوی سیاست گذاران، مقامات ایمنی مواد غذایی، کشاورزان و شرکتهای تجاری مواد غذایی است، مصرف کنندگان نیز می توانند نقش فعالی در این زمینه ایفا کنند.