بررسی آخرین وضعیت نوسازی سلف مرکزی و تجهیز سرای دانشجویی شهید رئیسی

۱۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۱ کد : ۳۳۱۵۳ اخبار کوتاه تصویری
با حضور مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سلف مرکزی و سرای دانشجویی شهید رئیسی،‌ آخرین وضعیت بهسازی و نوسازی سلف دانشگاه و نیز آخرین مراحل تجهیز سرای دانشجویی شهید رئیسی مورد بررسی قرار گرفت.
بررسی آخرین وضعیت نوسازی سلف مرکزی و تجهیز سرای دانشجویی شهید رئیسی

سلیم وافری با اشاره به تجهیز این سرای دانشجویی علی‌رغم برخی مشکلات و عدم تخصیص به موقع اعتبارات از سوی وزارت، گفت: اسکان دانشجویان عزیز در تمامی سراهای دانشجویی همچون سنوات قبل انجام می‌گیرد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: برخی از جابجایی‌ها که قبلاً اطلاع رسانی شده با نظر مشورتی شوراهای صنفی سراهای دانشجویی و با همفکری و مشارکت دانشجویان در حال انجام است؛ در صورتی که دانشجویان مشکل، پیشنهاد و نظری در خصوص نحوه اسکان و یا درخواست جابجایی سرای دانشجویی دارند، می‌توانند همه روزه با شماره ۰۴۵۳۳۵۲۵۴۷۲ تماس حاصل کرده و یا حضوری به اداره امور سراهای دانشجویی و یا اتاق مدیر دانشجویی مراجعه کنند.

www.mefda.ir/news/390107/