اطلاعیه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر جدیدالورود به دانشگاه محل سکونت خانواده

۲۶ مهر ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۰ کد : ۳۳۸۵۰ اخبار کوتاه تصویری

بسم رب الشهدا و الصدیقین

shahedtransmission.behdasht.gov.ir

بدیهی است مقصود از جامعه هدف دانشجویان شاهد و ایثارگر، صرفا همسر و فرزند شهید، همسر و فرزند آزاده، همسر و فرزند جانباز با حداقل ۲۵% جانبازی می باشد. ثبت درخواست منوط به ثبت نام دانشجو در دانشگاه و به روزرسانی سامانه مدیریت آموزشی (سیما) می باشد.

کلیه دانشجویان شاهد و ایثارگر شامل فرزند (شهید، آزاده و جانباز ۲۵%و بالاتر) بعد از ثبت نام تا ۱۵ روز فرصت دارند با مدارک ذیل جهت تشکیل پرونده به اداره شاهد دانشگاه علوم پزشکی اردبیل مراجعه فرمایند و هرگونه خدمت‌رسانی به آنها مستلزم تکمیل پرونده در اداره شاهد می باشد.

نامه معرفی از بنیاد شهید شهرستان اردبیل واقع در خیابان خرمشهر، میدان امام علی (ع)، جنب بهشت فاطمه (س)

تکمیل فرم مخصوص شاهد و ایثارگر (پشت و رو)

کارنامه قبولی از کنکور

کپی شناسنامه (همه صفحات) و کارت ملی (پشت و رو)