۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷
در ماه مبارک رمضان مانندسایرایام پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل تمام گروههای اصلی غذایی (نان و غلات، میوهها، سبزیها، گوشت و تخم مرغ، حبوبات و مغزها، شیر و لبنیات) ضروری است. با رعایت تنوع و تعادل در مصرف غذا نیازهای تغذیه ای شامل آب، املاح، ویتامین ها، پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن تامین می شود. توصیه می شود افراد روزه دار همانند زمانی که روزه دار نیستند سه وعده غذا بخورند که این وعده ها شامل افطار، شام و سحر است. غذای مصرفی در وعده سحری بهتر است خصوصیات و ویژگی وعده ناهار را داشته باشد تا از ایجاد گرسنگی در طول روز پیشگیری نماید.افطار نیز می تواند باغذاهای سبک ومختصر مانند نان وپنیر وسبزی ومایعات گرم مثل شیرآغاز شود و با توجه به فاصله زمانی صرف افطار تا وعده سحری می توان یک وعده غذایی مثل شام سبک را صرف کرد که البته این به وضعیت خود شخص و تمایل او به صرف غذا بستگی دارد.
ادامه مطلب